Kayıp Fatma Uyanık olayında gelişme var

TAKİP ET

Karaman'da 6 Ekim'den bu yana, tüm aramalara rağmen kendisinden haber alınamayan kayıp kadın olayında, yeni bir gelişme yaşandı

Karaman'da 6 Ekim'den bu yana, tüm aramalara rağmen kendisinden haber alınamayan kayıp kadın olayında, yeni bir gelişme yaşandı.

6 aydır kayıp olan Fatma Uyanık için Çevlik Göletinde arama yapılacak.

Sarıveliler ilçesinden yaklaşık 6 ay önce birden bire ortadan kaybolan Fatma Uyanık'tan (33) hala haber alınamadı. Yapılan aramalarda da bir ize rastlanılamazken, yakınları Fatma Uyanık'ın bulunabilmesi için Müge Anlı'nın televizyon programına da müracaat etmişlerdi.



5 Ekim tarihinde annesi Zahide Uyanık ile birlikte, 15 kilometre mesafedeki bahçelerine giderek çalışma yapan Fatma Uyanık, annesinin bahçeden ayrılıp eve dönmesinin ardından bahçede yalnız kaldı. Yalnız başına evine dönmesi beklenen Fatma Uyanık'tan o tarihten bu yana hiçbir haber alınamadı.

Kayıp kadının erkek kardeşinin verdiği bilgiye göre, Cumhuriyet Savcılığının da talebi doğrultusunda ilçede bulunan Çevlik Göletinde arama yapılması kararı aldı.

Fatma Uyanık'ın bulunması için Çevlik Göleti'nde yapılacak arama çalışmasının kısa süre içinde başlaması bekleniliyor.

arama çalışması Çevlik Göleti Cumhuriyet Savcılığı Fatma Uyanık Karaman kayıp kadın Müge Anlı sarıveliler televizyon programı Zahide Uyanık