Kavga silahlı çatışmaya dönüştü

TAKİP ET

Haber Merkezi - Karaman'ın Bahçelievler Mahallesinde, sokakta hızlı araç kullanan bir kişiye gösterilen tepki nedeniyle saçmalar havada uçuştu

Haber Merkezi - Karaman'ın Bahçelievler Mahallesinde, sokakta hızlı araç kullanan bir kişiye gösterilen tepki nedeniyle saçmalar havada uçuştu.

39 yaşındaki Gökhan Nantu'nun, evinin önündeki sokakta aşırı sürat yaptığını iddia ettiği bir araç sürücüsüne gösterdiği tepkiye, araç sürücüsünün ateşle karşılık verdiği iddia edildi. Edinilen bilgilere göre araç sürücüsü, aracından inerek av tüfeği ile kendisine tepki gösteren Gökhan Nantu'ya doğru ateş açtı.

Açılan ateş sonucu Gökhan Nantu, kardeşi Serdar Nantu ve yengesi Gül Nantu'yu yaraladı. Saçmalar çevredeki araç ve evlere de isabet etti. Yaralılar sağlık ekiplerince Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.



Çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği olay yerinde güvenlik tedbiri alınırken, silahlı saldırıda bulunduğu iddia edilen araç sürücüsü Cem P.'nin yakalanma çalışmaları ve polis soruşturması devam ediyor.

av tüfeği Bahçelievler Mahallesi Gökhan Nantu Gül Nantu Karaman karaman devlet hastanesi Serdar Nantu silahlı saldırı