Katil zanlısına şok iddia!

TAKİP ET

Haber Merkezi - Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün 30 yaşındaki Yusuf Koçaker'i kol ve göğsünden bıçaklayarak öldüren 23 yaşındaki Mehmet Sekmen'nin, olaydan önce çalıştığı kurumda disipline sevk e

Haber Merkezi - Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün 30 yaşındaki Yusuf Koçaker’i kol ve göğsünden bıçaklayarak öldüren 23 yaşındaki Mehmet Sekmen’nin, olaydan önce çalıştığı kurumda disipline sevk edildiği iddia edildi.

İddiaya göre, Karaman Devlet Hastanesi’ndeki muayenelerin ardından yeşil reçeteli ilaç kullanması uygun görülen hastalar cinayet zanlısı Mehmet Sekmen tarafından tespit ediliyordu.

Tespit edilen şahısların kimlik bilgilerini hastane sisteminden ele geçiren Mehmet Sekmen bu bilgilerle eczaneden reçeteye yazılan ilaçları temin ediyordu. Reçete ve kimlik bilgileri ile hastalardan önce alınan ilaçlar daha sonra piyasaya sürülüyordu.



Karaman Devlet Hastanesi’nde memur olarak çalışan Mehmet Sekmen’nin bu suçlamayla kurum içerisinde bir soruşturma geçirdiği ve dosyasının disipline sevk edildiği öne sürüldü.

İşlediği cinayet sonrası gözaltındaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Sekmen çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine konulan Mehmet Sekmen adliyeden çıkartılırken gözyaşlarını tutamadı.

Ayrıca cinayet zanlısının küçük yaşlarda ailesi tarafından çocuk esirgeme kurumuna verildiği ve yaşını doldurduktan sonra devletin tanıdığı hakla memur olduğu öğrenildi.

Memur olduktan sonra yeniden annesi ile görüşen şahsın sosyal medya paylaşımlarında "ölüm her şeyi eşit yapar, kendimde değilim, ölümden korkum yoktur defalarca provasını yaptım" şeklindeki paylaşımları dikkat çekiyor.

disipline sevk Karaman karaman devlet hastanesi Karaman M Tipi Kapalı Cezaevi Mehmet Sekmen soruşturma yeşil reçeteli ilaç Yusuf Koçaker