Katil zanlısına müebbet cezası

TAKİP ET

Kendisine para vermediği iddiasıyla bir kişiyi öldüren sanık müebbet hapisle cezalandırıldı

Kendisine para vermediği iddiasıyla bir kişiyi öldüren sanık müebbet hapisle cezalandırıldı.

2016 yılında, arkadaşı Zafer Selek ve kız arkadaşları ile, Güneysınır'dan Konya'ya giden Mücahit Yavuz (25), burada karıştığı kavgada göğsünden ve karnından bıçaklandıktan sonra, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Arkadaşı Zafer Selek ile birlikte bulundukları kafenin dışına çıktıkları sırada yanlarına gelen gruptakilerin para istemesi ve Mücahit Yavuz'un da kabul etmemesi üzerine çıktığı iddia edilen kavgada Mücahit Yavuz'u göğsünden ve karnından bıçaklayan Kemal Can Balcı (21) ile kavgaya karıştıkları öne sürülen Abdullah Bahar (20), Mahsun Balahan, Emre U. (18) ve Ahmet Y.'nin (18) Konya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yargılamalarında sanıkların, para istemediklerini, kendilerine küfür edildiği için kavga çıktığını ve pişman olduklarını söyledikleri öğrenilirken, mahkemenin Kemal Can Balcı'ya ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası, Abdullah Bahar ve Mahsun Balahan'a ise yağma suçundan 10'ar yıl hapis cezası verdiği bilgi edinildi.

Abdullah Bahar ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası Güneysınır hapis cezası kavga Kemal Can Balcı konya Konya 4. Ağır Ceza Mahkemesi Mahsun Balahan Mücahit Yavuz müebbet hapis yağma suçu Zafer Selek