Katil değil mağdurum!

TAKİP ET

Başlatılan protesto ve şikayet kampanyaları ile haksızlığa uğradığını söyleyen O

Başlatılan protesto ve şikayet kampanyaları ile haksızlığa uğradığını söyleyen O.G. şunları kaydetti;

"Ben Karaman'da tavukçuluk işiyle uğraşan biriyim. İki tane kangal cinsi köpeğim var, ancak kesinlikle dövüştürme gibi bir durum olmadı.

Bahse konu videoda geçen Pitbull saldırısının aslı şöyledir; Geçen sene o pitbull cinsi köpek de bendeydi. Zincirini kırıp bana ait olan diğer Kangal köpeğime saldırmış. Ben köpeklerin kavgalarından çıkan sesler üzerine fark ederek dışarıya çıkınca köpeklerin kavgasını gördüm ve hemen ayırmaya gittim. Hatta ayırma sırasında bana da saldırdı. Ben de bunun üzerine sinirlenerek kendi hallerine bıraktım. Pitbull bayıldıktan sonra da, kendisine getirip saldım.

Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum. İkinci videoda ise kendi köpeklerimin resmini çekerken Rottweiler cinsi bir köpek hızla gelerek benm köpeklerime saldırdı. Ben de hemen elime su alarak ayırmaya çalıştım. Bu, videoda açıkça görülüyor zaten. Boğuşturma gibi bir durum kesinlikle olmadı. Ben köpeklere su tutup sürekli ayırmaya çalıştım. Sosyal medyada yapılan video paylaşımları iftira niteliğindedir."

Sosyal medyada paylaşılan videolar nedeniyle, Karaman Emniyet Müdürlüğü'nce ifadesinin de alınarak serbest bırakıldığını belirten O.G. katil değil aksine mağdur olduğunu söyledi.

açıklama boğdurma videosu cinayet Facebook hayvansever kangal Karaman köpek boğdurma köpek cinayeti mağdur pitbull tekel bayi tepki video