Karamanlı hayvan katiline tepki çığ gibi büyüyor

TAKİP ET

Karaman'da bir tekel bayi işletmecisi olduğu iddia edilen O

Karaman'da bir tekel bayi işletmecisi olduğu iddia edilen O.G.'ye ait olduğu iddia edilen, zincirle bağlanan pitbull köpeğinin kangal köpeğine boğdurma videosu facebookta paylaşılınca büyük tepki aldı.

Bir anda Türkiye'nin her yerinden hayvanseverlerin duyarlılık gösterdiği hayvan cinayeti videosu yüzlerce kişiye ulaştı ve yetkili makamlara şikayet edilmesi için kampanya başlatıldı.

Kangal türü bir köpeğe zincire bağlanmış pitbull cinsi bir köpeğin öldürtüldüğü, bu esnada da çeşitli komutlar vererek kangal köpeğinin öldürmesi için yönlendirildiği video, yüzlerce hayvansever tarafından BİMER'e şikayet edildi.

O.G.'nin yayımladığı iddia edilen cinayet videosu ve profilinde pek çok kişinin tepki yorumları yer alırken, O.G. konuyla ilgili facebook profilinden bir açıklama videosu yayımlayarak suçlamaları kabul etmediğini, polise verdiği ifadesinde de bunu belirttiğini ifade etti.

Ayrıca paylaşımlarda belirtilen telefon numarasının da şüpheli O.G'ye ait olmadığı öğrenildi.

boğdurma videosu cinayet Facebook hayvansever kangal Karaman köpek boğdurma köpek cinayeti pitbull tekel bayi tepki video