Karaman'da Yumeiho Terapi başladı

TAKİP ET

Sırt, bel, boyun ağrılarında etkili bir tedavi yöntemi olan Yumeiho Terapi, Karaman'da da uygulanıyor

Sırt, bel, boyun ağrılarında etkili bir tedavi yöntemi olan Yumeiho Terapi, Karaman'da da uygulanıyor.

Birçok hastalığı ilaç kullanmadan tedavi edebilen bu terapi yöntemi, “yaşamı bahara çeviren terapi” ve “problem nedenlerini ortadan kaldıran terapi” olarak da biliniyor.

Yumeiho Terapi ile, bel ağrısı (lumbago), siyatik, kamburluk (kifoz), belde kamburluk (lordoz), boyun bölgesi problemleri (servikal problemler), pelvik bölgesi, kürek kemiği ya da eklemlerdeki ağrılar, dizlerde, bileklerde ya da ayaklardaki ağrılar, vertigo, baş ağrıları, üşütme ve ishal, diş gıcırdatma (bruksizm), düşük vücut ısısı, kadınlardaki adet düzensizlikleri ve adet öncesi sendromu (PMS), kısırlık, karaciğer, bağırsaklar, mide, pankreas, böbrekler, dalak, mesane vb. hastalıkları, hipertansiyon ve hipotansiyon, alerji, soğuğa duyarlılık, rinit, konsantrasyon problemleri, anksiyete, depresyon, uykusuzluk, hiperaktivite gibi hastalıkların tedavi edilebildiği ve parkinson, kanser, romatizma gibi ciddi hastalıkların etkilerini hafifletici bir tedavi ile birlikte uygulandığında; gözle görülür bir biçimde fark yaratır. Ayrıca obezite, düşük vücut ağırlığı, kellik ve yaşlılığa karşı da oldukça etkili olduğu bildiriliyor.



Bu doğal tekniğin kullanılması ile vücuttaki birçok sistemin fonksiyonunun desteklendiği ve ileriye yönelik olarak gerçekleşmesi muhtemel fonksiyon bozukluklarını önlediği iddia ediliyor.

Karamanda'da Yumeiho Terapi hocası Yasin Büyükeken, uygulamaya koyduğu özel hazırlanmış bitkisel karışım masaj yağları ile ağrılara çözüm sağlamayı amaçlıyor.

Özellikle bel fıtığı, eklem ve kas ağrılarını tedavi ettiklerini ifade eden Yasin Büyükeken, Larende Mahallesi 564 Sokakta hizmet veriyor.

Bilgi almak isteyenler için iletişim numaraları ise: 0532 133 97 05 ve 0532 133 97 05

Karaman Yasin Büyükeken Yumeiho Terapi