Karaman'da Sevgililer Günü akşamı

TAKİP ET

Sevgililerin mutluluklarını paylaşmak için heyecanla bekledikleri 14 ޞubat, Karamanlı bir çift için pek de beklenen bir gün olmadı

Sevgililerin mutluluklarını paylaşmak için heyecanla bekledikleri 14 ޞubat, Karamanlı bir çift için pek de beklenen bir gün olmadı.

Sevgililer Günü akşamı saat 21:30 sıralarında Otogar yolundaki bir alış veriş merkezinin çay bahçesinde buluşan iki sevgilinin aşkı karakolda sonlandı.

A.B.T. (1997) erkek arkadaşı olan M.A. (1992) ile saat 21:00 sıralarında çay bahçesinde bir araya geldiler.

A.B.T. sevgilisi M.A.'ya ayrılmak istediğini söyleyince, sevgililer gününde beklemediği bir durumla karşılaşan M.A. şaşkına döndü.

Ayrılmayı kabul etmeyen M.A. sevgilisini ikna edemeyince sinirlenmeye başladı. Çabaları sonuçsuz kalan M.A., A.B.T.'yi dövmeye ve tehditler etmeye başladı.

Çevredekilerin haber vermesiyle olay polise yansıdı.

A.B.T. eski sevgilisi M.A.'dan darp ve tehdit nedeniyle şikayetçi olurken, 6284 sayılı yasadan (Kadına Karşı ޞiddetin Önlenmesine Dair Kanun) faydalanmak istediğini belirtti.

M.A.'nın polise verdiği ifadesinde ise, çay bahçesinde A.B.T. ile konuştukları sırada, sevgilisinin "ben ihanet etmeyi severim" ifadesini kullanması üzerine sinirlenerek dövdüğünü söylediği öğrenildi.

Alkol ve hayati tehlikeleri olmadığı belirlenen şahıslar serbest bırakılırken, olayla ilgili adli işlem başlatıldı.

14 şubat 6284 sayılı kanun çay bahçesi darp kadına karşı şiddet kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun kadına şiddet Karaman polis sevgililer günü tehdit