Karaman'da İyi Tarım töreni

TAKİP ET

Törene Karaman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Karaman İl Koordinatörü Özgür Öztürk, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı ޞube Müdürü Uğ

Törene Karaman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Karaman İl Koordinatörü Özgür Öztürk, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı ޞube Müdürü Uğur Erkan,  Karaman İli Elma Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Yıldız, teknik personel ile elma üreticileri katıldılar.

Toplantıda üreticilere İyi Tarım Uygulamaları kapsamında Acil Tıp Teknisyeni İsa Çiçek tarafından İlk Yardım Eğitimi, Gıda ve Yem ޞube Müdürü Fatih Ayaz tarafından Hijyen Eğitimi, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı ޞubesinden Ziraat Mühendisi Ömer Koka tarafından ise İyi Tarım Uygulamalarında kontrol ve sertifikasyon kuruluşlarının dikkat ettikleri kontrol noktaları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca Ziraat Mühendisi Gökhan Tunalı tarafından da Entegre Mücadelede Biyoteknik Mücadele Yöntemleri hakkında üreticiler bilgilendirildi.

Protokol tarafından üreticilere koruyucu ve yardımcı malzemeler ile kontrol ve sertifikasyon kuruluşu tarafından verilen İyi Tarım Sertifikaları törenle teslim edildi.

ahmet yıldız gıda tarım ve hayvancılık gökhan tunalı il müdürü isa çiçek iyi tarım Karaman ömer koka orhan özçalık özgür öztürk sertifika uğur erkan