Karaman'da bu firmalara dikkat edin!

TAKİP ET

Bu bilinçle, Karaman Külhan Mahallesi 1

Bu bilinçle, Karaman Külhan Mahallesi 1. İstasyon Caddesinde yapılan denetimler sonrasında maske kullanımı, fiziki mesafenin korunması ve temizlik kurallarına uydukları tespit edilen işletme ve esnaflara, Karaman Valiliği tarafından yaptırılan “Bu İşyeri Koronavirüs (Covid-19) Tedbirleri Kapsamında Güvenlidir” yazılı flama bayraklar, Vali Mehmet Alpaslan Işık tarafından verildi.



Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirlere riayet ettikleri ve gösterdikleri hassasiyet nedeniyle işyeri sahiplerine teşekkür eden Vali Işık, koronavirüsü hayatımızdan tamamen çıkarabilmek ve bu sinsi düşmandan kurtulabilmek için topyekûn mücadele verilmesi gerektiğini belirterek, koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerin uygulanması noktasında işyeri sahiplerinden aynı hassasiyeti göstermelerini istedi.



Görsellerde gördüğünüz flama alanlara dikkat edin. Zira o firmalardan koronavirüs salgını ile ilgili bir endişe duymadan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz.

1. İstasyon Caddesi Bu İşyeri Koronavirüs (Covid-19) Tedbirleri Kapsamında Güvenlidir Covid-19 denetim fiziki mesafenin korunması Karaman karaman valiliği koronavirüs koronavirüs salgını koronavirüsü külhan mahallesi maske kullanımı Mehmet Alpaslan Işık t