Karaman'da asayiş berkemal

TAKİP ET

Karaman Asayiş ޞube Müdürlüğü, yılın ilk on beş gününde yaptığı çalışmalarla, çok sayıda suç aleti ve şüpheliyi ele geçirdi

Karaman Asayiş ޞube Müdürlüğü, yılın ilk on beş gününde yaptığı çalışmalarla, çok sayıda suç aleti ve şüpheliyi ele geçirdi.

Karaman Emniyet Müdürlüğü, Asayiş ޞube'nin yılbaşından itibaren yaptığı çalışmalarda ele geçirilen, bulundurulması, kullanımı ve taşınması suç teşkil eden malzemeleri yayımladı.



İlgilileri hakkında yasal işlemler yapılarak, muhafaza altına alınan malzemeleri topluca fotoğraflayarak basına açıklayan Asayiş ޞube Müdürlüğü ayrıca, 13 - 16 Ocak tarihlerindeki planlı çalışmaları neticesinde, "Cumhurbaşkanına Hakaret" suçundan aranan E.A. isimli şahıs ile yaralama suçundan aranan M.Y. isimli şahısları yakaladı. Adli mercilere sevk edilen şahısların tutuklandıkları açıklandı.

Karaman Asayiş ޞube Müdürlüğü, kasten öldürme, yaralama ve 6136 sayılı Kanuna muhalefetten aranan 5 şahısı da yürütülen çalışmalarda yakalayarak gözaltına aldığını bildirdi.

6136 sayılı Kanuna muhalefet Asayiş Şube Cumhurbaşkanına Hakaret Karaman Asayiş Şube Müdürlüğü Karaman Emniyet Müdürlüğü kasten öldürme Suç suç aleti şüpheli yaralama suçu