Karaman'da "Açık Kapı" uygulaması

TAKİP ET

İçişleri Bakanlığının vatandaş odaklı hizmetlerinden biri olan "Açık Kapı" projesi, Karaman'da düzenlenen açılış programıyla hizmete girdi

İçişleri Bakanlığının vatandaş odaklı hizmetlerinden biri olan "Açık Kapı" projesi, Karaman’da düzenlenen açılış programıyla hizmete girdi.

Valilik binasında düzenlenen programda konuşan Karaman Valisi Fahri Meral, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından "Açık Kapı" projesinin 81 ilin dahil olduğu bir proje olduğunu, Karaman'da da Valilik Binası C Blok girişinde hizmete başladığını belirtti.

Vali Meral, konuşmasının ardından bir vatandaşın ilk başvurusunu aldı.

Açılış programına, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcıları İsmail Hakkı Çınarsoy ve Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.



Açık Kapı projesi nedir ?

'Açık Kapı Projesi' ile vatandaşla bire bir, güler yüzlü ve sıcak bir şekilde iletişim kurma, sorunların dinlenerek çözümüne ilişkin yol gösterilmesi, bürokrasi ve kırtasiyeciliğin en aza indirilmesi, vatandaşın taleplerinin elektronik ortamda alınarak, en kısa sürede sonuçlandırılması hedefleniyor. Açık kapı masasında, güler yüzlü, iletişim sıkıntısı çekmeyen personelin yanı sıra, bir de psikolog görev yapacak.

Açık Kapı Açık Kapı Projesi Açık Kapı projesi nedir ? ertuğrul çalışkan Fahri Meral Fikret Bayraktar Hacı İbrahim Türkoğlu içişleri bakanlığı ilhan şen İsmail Hakkı Çınarsoy Karaman Karaman Valisi