Karaman'da 5 cinayetten yargılanmış

TAKİP ET

Birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen şahısın, Karaman'da 5 cinayetin azmettiriciliğinden yargılandığı belirlendi

Birçok kişiyi dolandırdığı iddia edilen şahısın, Karaman'da 5 cinayetin azmettiriciliğinden yargılandığı belirlendi.

Üzerlerinde ölüm büyüsü olduğunu söylediği bir ailenin 2 milyon lirasını dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan Tali Yüksel Yeşilot'un, 2 yıl önce de Karaman'da 5 kişinin öldürülmesi olayında azmettiricilik ve dolandırıcılık suçundan yargılandığı ortaya çıkarıldı.

Çok sayıdaki kişiyi, kendilerinde ölüm büyüsü olduğunu ve cin çıkarma seansı düzenlediğini iddia ederek dolandırdığı iddiaları ile tutuklanan Tali Yüksel Yeşilot ile karısı Öznur Yeşilot için hazırlanan iddianamede, benzeri suçlamalarda bulunarak dolandırıldıkları suçlamasında bulunan 7 kişinin olduğu belirtildi.

Tali Yüksel Yeşilot'un Karaman'ın Ermenek ilçesindeki Hakan Narlı'nın boşandığı eşi ޞerife ޞahin ve 4 akrabasını öldürmesiyle ilgili azmettiricilik suçundan yargılandığı da iddianamede yer aldı.

Yeşilot'un, Hakan Narlı'nın babası Ahmet Narlı tarafından dargın olan oğlu ile gelinini barıştırması istenmesi ile Ermenek'e gelerek ޞerife ޞahin ile görüşmeler yaptığı, bu görüşmeler sırasında ޞarife ޞahin'in kayınpederi ile çeşitli zamanlarda cinsel ilişkiye girdiğini ve bu nedenle 1 çocuk da düşürdüğünü öğrenerek, bu bilgiyi aktardığı ޞerife ޞahin'in eski eşi Hakan Narlı'yı cinayete azmettirdiği iddia edildi. Hakan Narlı, Yeşilot ile görüştükten sonra eski eşi ޞerife ޞahin ve 4 akrabasını öldürmüştü.

Tali Yüksel Yeşilot'un yargılanmasında, kasten öldürmeye azmettirme suçundan beraat ettiği, dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık iddiasından ise suçlu bulunduğu bilgi edinildi.

Ahmet Narlı azmettiricilik cinsel ilişki dini inanç ve duyguların istismarı suretiyle dolandırıcılık dolandırıcılık ermenek Hakan Narlı İddianame Karaman kasten öldürmeye azmettirme ölüm büyüsü Öznur Yeşilot Şerife Şahin Tali Yüksel Yeşilot