Karaman'a milli davet

TAKİP ET

Metin Karaca ve Aziz Hopyar Milli Takım Kampına davet edildi

Metin Karaca ve Aziz Hopyar Milli Takım Kampına davet edildi.

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı antrenörü Aziz Hopyar ile sporcu Metin Karaca, Milli Takım kampına davet edildiler.

Aksaray Dağılgan Paralimpik Tesislerinde 09 - 17 Eylül tarihlerinde düzenlenecek Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Milli Takım kampı iki Karamanlıyı da misafir edecek.

Hırvatistan'ın ev sahipliğinde düzenlenecek Paravolley Avrupa ޞampiyonası kadrosunu oluşturacak oturarak voleybol milli takım kampına Karaman'ın iki tecrübeli sporcularından Metin Karaca ile antrenör Aziz Hopyar da davet edildiler.

Karaman’da 2 yıl önce oluşturulan ilk oturarak voleybol takımının ardından, geçen yıl ikinci kulüp de kurulan Karaman'da, yaklaşık 30 sporcumu birinci ve ikinci ligde mücadele ediyor.

Karaman'dan Milli takıma ilk sporcu Nisan ayında Karabük’te yapılan milli takım kampında gönderilmişti. Metin Karaca'nın davet edilmesi ile Karaman ikinci sporcusunu da milli takıma göndermenin eşiğinde.

aksaray aziz hopyar Bedensel Engelliler Oturarak Voleybol Milli Takım kampı Dağılgan Paralimpik Tesisleri Hırvatistan Karabük Karaman Metin Karaca milli takım kampı Oturarak Voleybol Takımı Paravolley Avrupa Şampiyonası