Karaman'a Covid-19 cezası

TAKİP ET

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan ve 1 - 1 sona eren Karaman Belediyespor - Tekirdağspor karşılaşması sonrası PFDK, Karaman Belediyespor'a 3

Geçtiğimiz Pazar günü oynanan ve 1 - 1 sona eren Karaman Belediyespor - Tekirdağspor karşılaşması sonrası PFDK, Karaman Belediyespor'a 3.000 lira para cezası ve ihtar cezaları verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun yaptığı toplantısında aldığı kararlar açıklandı.



PFDK toplantısında; Karaman Belediyespor Kulübünün, 20.09.2020 tarihinde oynanan Karaman Belediyespor - Tekirdağspor Misli.com 3. Lig 2. Grup müsabakasında, stadyumda müsabakanın tamamlanmasını sağlayacak bir yedek güç sisteminin çalışır durumda bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar Cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Karaman Belediyespor Kulübünün, yedek kulübesinde yer alan kişilerin maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 3.000. TL para cezası ile cezalandırılmasına, yine aynı müsabakada Karaman Belediyespor Kulübünün, Stadyum Test Bölgesinde Covid-19 PCR testi yaptırmayan kişilerin bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar Cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.



Toplantıda Tekirdağspor Kulübüne de yedek kulübesinde yer alan kişilerin maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 3.000. TL para Cezası ile cezalandırılmasına, oy birliği ile karar verildi.

Covid-19 PCR testi İhtar Cezası karaman belediyespor Karaman Belediyespor Kulübü maske takma zorunluluğu Misli.com 3. Lig para cezası PFDK PFDK toplantısı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Tekirdağspor Tekirdağspor Kulübü türkiye futbol federasyonu yedek