Karaman YHT çalışmalarını incelediler

TAKİP ET

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın incelemelerine Mersin - Karaman hattında devam etti

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın incelemelerine Mersin - Karaman hattında devam etti.

Mersin’den sonra DMU setiyle Yenice’den Ulukışla’ya geçen Apaydın, Ulukışla Müselles inşaatı ile tarihi Varda Köprüsü’nü inceledi. Yenice-Ulukışla arasında devam eden yol yenileme çalışmalarının yapıldığı Gümüş’e gelen Apaydın, burada işçiler ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.



Karaman-Ulukışla arasında devam eden hızlı demiryolu çalışmalarını da yerinde inceleyerek yetkililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi alan Apaydın, yüklenici firma tarafından Konya-Karaman-Ulukışla Hızlı Demiryolu hattının sinyalizasyon çalışmasının başlandığı Çumra’ya geldi.

Çumra’da, Sinyalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla yüklenici firma tarafından kurban kesildi.



Karaman’da, Karaman-Ulukışla Hızlı Demiryolu yapım çalışmaları hakkında yüklenici firma yetkililerinden de bilgi alan TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, incelemeleri kapsamında beraberindeki diğer yetkililerle birlikte Yenice-Karaman arasındaki istasyonları da ziyaret ettiler.

çumra Demiryolu DMU gümüş hızlı demiryolu İsa Apaydın Karaman karaman-ulukışla Konya-Karaman-Ulukışla Hızlı Demiryolu hattı Mersin - Karaman hattı tcdd ulukışla Varda Köprüsü Yenice Yenice-Karaman