Karaman Valiliği'nden Atatürk'ü Anma Günü Programı Açıklaması

TAKİP ET

Karaman Valiliği, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü kapsamında bir çelenk koyma programı düzenlediğini duyurdu. Açıklamada, Atatürk'ün "Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" sözlerine yer verildi.

Karaman'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Etkinlikleri

Karaman Valiliği, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir çelenk koyma programı düzenledi. Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." veciz sözlerine yer verildi. Bu anlamlı günde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Karaman'da düzenlenen törenle anıldı.

Program kapsamında, Karaman Valiliği tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Anma etkinlikleri, Türkiye Cumhuriyeti'nin kalıcılığı ve bağımsızlığı vurgusuyla gerçekleştirildi.

Editör: Haber Merkezi
Kaynak: Sosyal Medya