Karaman İl Müftülüğü 2025 Yılı 2. Dönem İrşat Programını Tamamladı

TAKİP ET

Karaman İl Müftülüğü, 2025 yılı 2. Dönem İl Özel İrşat Programı kapsamında gençlik çalışmalarını değerlendirdi ve Ermenek, Sarıveliler, Başyayla ilçelerinde vaazlar verdi. Program, Filistin yararına düzenlenen bir kermesin ziyaretiyle sona erdi.

Karaman İl Müftülüğü 2025 Yılı 2. Dönem İl Özel İrşat Programını Tamamladı

Karaman İl Müftülüğü, 2025 yılı 2. Dönem İl Özel İrşat Programını gerçekleştirdi. Programa Karaman İl Müftüsü Faruk Gürbüz ve İl Özel İrşat Ekibi katıldı.

Gençlik ve İlçeler Odaklı Çalışmalar

Program kapsamında ilk olarak cuma namazı öncesinde gençlik koordinatörleriyle bir istişare toplantısı düzenlendi. Bu toplantıda, gençlere yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Daha sonra Ermenek, Sarıveliler ve Başyayla ilçelerinde irşat ekibi tarafından cuma namazı öncesinde vatandaşlara yönelik vaazlar verildi ve halkla doğrudan temas kuruldu.

Makam Ziyaretleri ve Kermes

İl Müftüsü Faruk Gürbüz, beraberindeki heyetle birlikte Ermenek Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam ve Belediye Başkanı Mustafa Bozcu'yu makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerde din hizmetlerine ilişkin konularda istişarelerde bulunuldu. Program, Filistin yararına düzenlenen bir kermesin ziyaret edilmesiyle son buldu.

Editör: Haber Merkezi
Kaynak: Sosyal Medya