Karaman FK direkleri geçemedi

TAKİP ET

3. Lig 2. Grup temsilcimiz, 23. haftada karşılaştığı, 10 kişi kalan rakibi Kınay Bulvarspor ile golsüz berabere kaldı.

TFF 3. Lig 2. gruptaki Karaman temsilcisi Karaman Futbol Kulübü, misafir ettiği Kınay Bulvarspor müsabakasında elde ettiği pozisyonlardan yararlanamadı.

Umut Dilek ile bulduğu 3 farklı pozisyonda da kale direklerini geçemeyen Karaman Futbol Kulübü, skorda rakibine üstünlük kuramadı.

Maçta 71. dakikada Karaman FK kaptanı Akın Akman ile konuk oyuncu Haktan Çakır arasında yaşanan mücadelede sonrası tartışma üzerine maçın hakemi Uğurcan Gökler, Çakır’ı kırmızı kart, Akman’ı da sarı kart ile cezalandırdı.

Karşılaşmada bu dakikadan sonra da 0-0’lık eşitlik bozulmayınca, taraflar 1 puana razı oldular

Depremzede çocuklara oyuncak

Müsabakada seremoni öncesi depremzede çocuklar için çeşitli oyuncaklar sahaya atıldı. Toplanan oyuncaklar, deprem bölgelerindeki çocuklara ulaştıralacak.

Depremzede aileler için servisler kaldırıldı 

Karaman Futbol Kulübü ile Kınay Bulvarspor’un karşılaşacağı maç öncesi, depremzede aileler ve çocuklar için stadyuma servisler kaldırıldı.

Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen ve 11 ilde etkili olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki Türkiye'yi yasa boğan iki depremin ardından ilimize gelen depremzedelere destekleri sürerken, Karaman FK Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar, karşılaşma öncesi yaptığı açıklamada; 

"Şehrimizde KYK yurdunda kalan depremzede vatandaşlarımız için; 12 Mart Pazar Günü saat 13.00’de Hatuniye ve Nefise Sultan KYK Yurtları’mızın önünden Kemal Kaynaş Stadyumu’na götürülmek üzere servislerimiz kaldırılacaktır.

Yaşanan büyük felaketin ardından taraftarlarımızla birlikte değerli depremzede misafirlerimizin kaynaşarak ve stadyum atmosferini yaşayarak biraz da olsun moral kazandırmak istiyoruz. 

Bu vesile ile tekrardan Karamanlı vatandaşlarımızı pelüş oyuncaklarıyla birlikte maça davet ediyoruz. Bu maçın bilet gelirleri de depremzedelere bağışlanacaktır." dedi.