Karaman değil Texas sanki

TAKİP ET

Karaman'da bir sürücü kendisine yol vermediğini iddia ettiği başka bir sürücüye silahla saldırdı

Karaman'da bir sürücü kendisine yol vermediğini iddia ettiği başka bir sürücüye silahla saldırdı.

Trafikte yol verme - vermeme kavgaları sık duyulan olaylardan.

Ancak Karaman İsmet Paşa Caddesinde yaşanan kavgada yol vermediği iddia edilen sürücüye silahla saldırılması pek olağan bir durum olmasa gerek.

Külhan Mahallesi İsmet Paşa Caddesinde yol vermeme kavgasında bir sürücü silahla bacağından yaralandı.

Sabaha karşı saat 04:00 sıralarında yanında arkadaşı K.S.(1989) ile İsmet Paşa Caddesinde otomobiliyle seyir halindeyken saldırıya uğradığını iddia eden M.E. (1991), Caddede arkalarından gelen otodan, isminin sonradan İ.M. olduğunu öğrendiği şahıs tarafından silahla ateş edildiğini, bir süre sonra tekrar İsmet Paşa Caddesine geldiğinde İ.M.'nun da araç ile yanına geldiğini, araçtan inerek "Sen bana nasıl yol vermezsin!" diyerek tabanca ile ateş etmeye başlamasıyla şahısın üzerine atladığını ve birlikte yere düşerek birbirlerini darp ettiklerini, şahısın elindeki tabancayı alarak ileriye fırlattığını, arkadaşı ile diğer şahısın aracında bulunan B.A.E (1993)'in kendilerini ayırdıklarını söyledi.

M.E. polise verdiği ifadesinde daha sonra tabancayı alarak arabasına koyduğunu, ayağından vurulduğunu anlayınca hastaneye giderek tedavi olduğunu, bu enada İ.M.'nun yanında F.Z. (1981) ile hastaneye gelerek "Davayı kapatalım" diyerek kendisinden özür dilediğini, aracında bulunan tabancayı arkadaşı K.S.'nın F.Z.'ya teslim ettiğini, doktorun bacağından çıkardığı çekirdeği de doktor görmeden alarak cebine koyduğunu ve daha sonra gelen polislere teslim ettiğini ve şikayetçi olmadığını beyan etti.

Polisin diğer şahıslardan aldığı ifadelerinde olayı M.E.'in beyanını doğrular şekilde anlattıkları öğrenildi.

Polis şahıslardan M.E.'in 1.64, B.A.E.'in 0.50 promil alkollü olduklarını belirlerken, yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı, İ.M.'nun olayda kullandığı 1 adet 9 mm çapında tabanca, tabancaya ait şarjör ile 3 adet 7.55 mm MKE yapımı fişeğe el konulduğunu, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

İsmet Paşa Caddesi Karaman külhan mahallesi polis şarjör silahla yaralama tabanca yol verme kavgası