Karaman CHP'de adaylık kulisleri

TAKİP ET

24 Haziran seçimleri için Karaman CHP kulislerinde önemli isimler konuşulmaya devam ediyor

24 Haziran seçimleri için Karaman CHP kulislerinde önemli isimler konuşulmaya devam ediyor.

Ana Muhalefet Cumhuriyet Halk Partisinin Karaman'dan kimlerin aday adayı ve aday olacağı merakla beklenirken, kulislerde öne çıkan isimlerden Yüksel Atik'in aday adayı olduğu öğrenildi.

CHP Karaman İl Başkanı İsmail Atakan Ünver, geçtiğimiz günlerde istifa ederek, aday adaylığı başvurusu yapmış, ancak başka bir aday adayı bilgisi gündeme gelmemişti.

CHP kulislerinde aday adayı olması muhtemel biri Karaman'dan 2 sürpriz isim konuşulurken, aday omaya hazırlandıkları bilgisine ulaştığımız iki isimden Yüksel Atik'in Genel Merkez'den aday adayı başvurusu yaptığı öğrenildi.

Aday adayı olmaya hazırlandığı öğrenilen diğer isim ise, CHP'nin Karaman'daki güçlü isimlerinden Ahmet Ertuğrul ise henüz başvuru yapmadı. Yine Karaman CHP'nin güçlü isimlerinden avukat Cumhur Özırmak'ın da aday adaylığı müracaatı yaptığı haber merkezimize ulaşmış durumda.

Aday adayı olmaya hazırlanan isimlerin Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesini beklediği de öğrenilirken, Muharrem İnce'nin adaylığının açıklanması ve müracaatların başlaması ile, bu hafta içinde aday adaylarının da netleşmesi öngörülüyor.

Karaman'dan CHP Milletvekili aday adayı olacağı konuşulan iki "sürpriz aday" ise kulislerin en çok konuştuğu konu. Birinin Karaman'dan diğerinin ise şehir dışından olduğu bilgisine ulaştığımız 2 muhtemel aday adayının kimlikleri sır gibi saklanıyor.

24 Haziran Seçimleri aday adayı Ahmet Ertuğrul Cumhur Özırmak Cumhurbaşkanı adayı cumhuriyet halk partisi ismail atakan ünver Karaman karaman chp Muharrem İnce Yüksel Atik