KARAMAN BELEDİYESPOR'A TARAFTAR TEPKİSİ: "YÖNETİM İSTİFA!"

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup temsilcimiz Karaman Belediyespor'da işler istenildiği ve beklenildiği gibi iyi gitmiyor.

Ligin 3. haftasında Teknik Direktör değişikliğine giden temsilcimiz, Teknik Direktör Nasuh Aköz ve teknik ekibin gayretleriyle uzun soluklu bir başarı sürecine girmişti. Devre arasında beklentileri karşılaması gereken takviyelerin yönetim tarafından karşılanamaması ve ara transferde izlenen  yanlış transfer politikası, son haftalardaki form grafiğinde düşüşe sebep oldu.

Son üç haftada sahasında Kilis Belediyespor ve Toroslar Belediyespor, deplasmanda ise Ceyhanspor'a ardı ardına mağlup olan Karaman Belediyespor'da sabırlar taştı ve bu durum taraftarlara da yansıdı.

Toroslar Belediyespor karşısında alınan 2-1'lik skor ise bu sezon ilk defa tribünlerde "Yönetim İstifa!" seslerinin yükselmesine sebep oldu.

Bunun yanında Toroslar Belediyespor yedek kulübesinin de sürekli seyirciyi ve saha içindeki oyuncuları tahrik eden tutumları, karşılaşmanın son saniyelerinde ortamın gerilmesine ve istenmeyen olayların yaşanmasına sebep oldu.

Karaman Belediyespor'un ligdeki son durumuna bakıldığında ise 3. Lig'e yükselmek için yapılacak Play-Of maçlarına katılma şansı görünmüyor.

Karşılaşma sonrasında görüştüğümüz kulüp yöneticileri ise karşılaşmanın son anlarında yaşanan üzücü olayların herkesin moralini bozduğunu, hiçbir taraftarın desteklediği takımın yenilgisine tahammül edememesinin gayet normal bir davranış olduğunu belirttiler.

2-1 3. Lig 5. Grup bal bölgesel amatör lig ceyhanspor Futbol istifa Karaman karaman belediyespor Kilis Belediyespor maç Nasuh Aköz Play-Of Toroslar Belediyespor yönetim