KARAMAN BELEDİYESPOR FIRTINASI

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup temsilcimiz Karaman Belediyespor ligde fırtına estirmeye devam ediyor.

Gol yollarındaki becerileri sayesinde rakiplerini farklı yenmeye neredeyse alışkın olan temsilcimiz, Körfez İskenderunspor'u da Sinan Yitmez (3), Barış Civelek ve İsmail Odabaşı ile bulduğu gollere boğarak, deplasmandan 5-1'lik skorla ve 3 puanla dönen ekip oldu.

Teknik Direktör Nasuh Aköz yönetiminde maçlara hazırlanan ekibin bir başka motivasyon gücü ise yardımcı antrenörleri Savaş Bahadır, Ejder Ferman. Özellikle Savaş Bahadır'ın her maçta sürekli kenardan direktifler vermesi ve oynanan karşılaşmaların neredeyse tamamına hükmetmesi gerek ev sahibi takım taraftarlarının, gerekse misafir takım taraftarlarının dikkatinden kaçmıyor.

Soğuk kanlı bir teknik ekip ve bir o kadar da soğuk kanlı oyunculardan kurulu olan temsilcimiz, bu özellikleri sayesinde oynadıkları hemen hemen her karşılaşmayı forse ederek, sahadaki rakiplerine adeta cehennemi yaşatan bir oyun sergiliyorlar.

5-1 5. Grup bal barış civelek bölgesel amatör lig Ejder Ferman İsmail Odabaşı Karaman karaman belediyespor Körfez İskenderunspor Nasuh Aköz Savaş Bahadır sinan yitmez