Karaman bayramlaştı

TAKİP ET

Karaman Valiliğinin bayramlaşma programı, Karaman'ın yöneticilerini bir araya getirdi

Karaman Valiliğinin bayramlaşma programı, Karaman'ın yöneticilerini bir araya getirdi.

Ramazan Bayramının ilk gününde Karaman, Valiliğin bayramlaşmasında buluştu.

Karaman Valiliği bayramlaşma programı, saat 10:00'da Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndaki Ongun Çay Bahçesinde düzenlendi.



Vali Vekili Kaya Çelik, Garnizon Komutanı Per. Alb. Yurdakul Kazım Türkmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Jandarma Komutanı J. Alb. İlhan ޞen, Karaman Emniyet Müdürü Levent Tutuk'un yanısıra daire müdürlerinin yer aldığı programa, vatandaşlar da ilgi gösterdi.





Saat 15:00'de de Türk Dili Parkı Gönül Gözü Engelli ve Emekli Dinlenme Evi'nde de Karaman Belediyesi bayramlaşma programı düzenlendi.

Programa AK Parti Karaman mlletvekilleri Recep Konuk ve Recep ޞeker ile birlikte Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü, eski milletvekili Mevlüt Akgün, belde belediye başkanları, daire müdürleri, AK Parti teşkilatı, sivil toplum kuruluş temsilcileri, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldılar.

Başkan Ertuğrul Çalışkan, milletvekilleri Recep Konuk ve Recep ޞeker ve AK Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü ile beraber katılan tüm vatandaşlarla bayramlaşıp, sohbet ettiler.

Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı bayramlaşma ertuğrul çalışkan ilhan şen Karaman karaman valiliği Kaya Çelik levent tutuk Ramazan Bayramı Yurdakul Kazım Türkmen