Kapı kırılıp, biber gazıyla müdahale edildi

TAKİP ET

Karaman'da cinnet getirerek kendine zarar verip evini yakmaya çalışan şahısı polis zor kullanarak kontrol altına alabildi

Karaman'da cinnet getirerek kendine zarar verip evini yakmaya çalışan şahısı polis zor kullanarak kontrol altına alabildi.

Sabah 09:00 sıralarında Sekiçeşme Mahallesinde Boyahane Camii yanındaki sokakta meydana gelen olayda, edinilen bilgilere göre cinnet getiren bir kişi, evi yakmaya çalıştı.

Gürültüler üzerine çevre sakinlerinin haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri kilitli kapı arkasından şahısı sakinleştirmeye çabaladılar.

Kapıyı kilitleyerek evdekileri de rehin alan şahıs, evi ateşe verdikten sonra kendisine jiletle zarar vermeye başlaması ve içeridekileri de tehdit etmeye başlaması üzerine, olay yerine takviye polis ekipleri ve ambulanslar gönderildi.

Polis, teslim olması için yaptığı çağrılarına şahısın evde rehin aldığı şahıslara saldırarak cevap vermesi üzerine, kapıyı kırarak içeri girip, saldırgan şahısa müdahale etti.

Bir süre polise direnen saldırgan kontrol altına alınamayınca, polis biber gazı kullanarak saldırgana müdahalede bulundu.

Kelepçelenerek kontrol altına alınabilen şahıs, sağlık ekiplerinin ilk yardım müdahalesi yapmalarını da reddetti.

Sağlık görevlilerine de saldırmaya çalışan şahıs, zorla ambulansa bindirilerek, polis refakatinde hastaneye kaldırıldı.

Polisin olayla ilgili soruşturması, devam ediyor.

biber gazı Boyahane Camii cinnet Karaman kelepçe polis Sağlık görevlileri Sekiçeşme Mahallesi