Kanarya Kadıköy'de Tur Arayacak

TAKİP ET

Temsilcimiz Salı günü oynadığı bu mücadelede 1-0 mağlup oldu ve İstanbul'a yenilgi ile döndü

Temsilcimiz Salı günü oynadığı bu mücadelede 1-0 mağlup oldu ve İstanbul’a yenilgi ile döndü. Bu nedenle tur için şansımız Kadıköy’e kaldı. Çekişmenin en üst seviyede olacağını ve kanaryanın taraftarı önünde turu atlayacağını düşünüyoruz. Bu noktada Cocu gerekli önlemleri alacak ve ilk maçta gördüğü eksikleri takıma aktaracak. İlk mücadelede çok da kötü bir görüntü çizmeyen temsilcimiz bakalı bu kez ne yapacak?

Tur İçin Şansımız Devam Ediyor


Portekiz’de 1-0 gibi çok da farklı bir skor ile mağlup olmayan Fenerbahçe, aslında 69. dakikada yediği gole kadar iyi gidiyordu. Deplasman takımı görüntüsü çizen temsilcimiz Benfica karşısında tehlikeli ataklar üretse de bir türlü aradığı golü bulamadı. Savunma hattımızda Martin Skirtel elinden geleni fazlasıyla yaptı ve takımımızı belki de olası bir farktan kurtardı. Savunma bu derece iyi giderken gelen bir hata ile kalemizde golü gördük. Doğal olarak tur için şansımızı Kadıköy’e bıraktık.  Sarı kanarya taraftarının desteğini de arkasına alarak kendi sahasında en azından 2 gol ile kazanacaktır. Tabii bunun gol yemeden yapması gerekiyor.

Cocu Takımı Hazırlıyor


Takıma taktik ve bireysel beceri anlamında çok şey katan tecrübeli çalıştırıcı Cocu, rakip Benfica’nın Şükrü Saraçoğlu stadında geçileceğini düşünüyor. Buna dayanarak gerekli gördüğü noktalar üzerinde duruyor. Takımda sakatlığı bulunan Ayew de hala belirsizliğini koruyor. Buna ek olarak söylemek gerekirse Fenerbahçe sahasında gol yerse mücadeleyi 3-1 kazanmak zorunda kalacak. Aksi takdirde UEFA Avrupa Ligi’nin yolunu tutacak. Benfica teknik hocasının söylemlerine göre Fenerbahçe’yi Kadıköy’de de geçecekler ancak buna izin vermeyeceğini düşündüğümüz sarı kanarya bize haftaya bol gollü bir mücadele izletecek. Hücum hattında Soldado ve sakatlığı geçerse Ayew ikilisi ile maça başlanabilir.

Benfica fenerbahçe Kadıköy Martin Skirtel Şükrü Saraçoğlu stadı uefa avrupa ligi