İşten çıkan öğrenciyi dövmüşler

TAKİP ET

Karaman'da iki üniversite öğrencisi part time çalıştıkları işyeri sahibinden kendilerine darp ve hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi oldular

Karaman'da iki üniversite öğrencisi part time çalıştıkları işyeri sahibinden kendilerine darp ve hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi oldular.

Karaman'ın Ahiosman Mahallesi'ndeki bir oyun salonunda boş zamanlarında çalıştıklarını iddia eden iki üniversite öğrencisi, işten ayrıldıkları için işyeri sahibi ve oğlunun kendilerine darp ve hakaret ettiği gerekçesiyle davacı oldular.

Oyun salonunda boş zamanlarında çalıştıklarını söyleyen M.K. (1996) işten ayrılmak istediği için işyeri sahibi R.T. ve oğlu F.T. (1996)'in tehdit ve hakarette bulunarak darp ettiğini, A.V. (1995) de aynı işyerinde boş zamanlarında çalıştıktan sonra işten ayrıldığını bu nedenle işyeri sahibi R.T.'in telefonla arayıp tehdit ve hakarette bulunduğunu, kendisinin de aynı şekilde karşılık verdiğini iddia etti.

Polisin ifadesini aldığı F.T.'in suçlamaları kabul etmediği, R.T.'in ise firari olduğu için ifadesinin alınamadığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Ahiosman Mahallesi darp hakaret işten ayrılma Karaman oyun salonu part time polis tehdit üniversite öğrencisi