İstanbul'un en kaliteli aşçılık okulu

TAKİP ET

Profesyonel Aşçılık Mesleğine Genel Bakış Aşçılık mesleği her geçen gün biraz daha öne çıkarken kendini bu alanda geliştirmek isteyen insan sayısı bir hayli arttı

Profesyonel Aşçılık Mesleğine Genel Bakış

Aşçılık mesleği her geçen gün biraz daha öne çıkarken kendini bu alanda geliştirmek isteyen insan sayısı bir hayli arttı. Klasik mesleklerden daha cazip bir meslek olan ve yeteneğinizi konuşturabileceğiniz aşçılık size seveceğiniz bir işin ötesinde son derece eğlenceli ve keyifli bir iş hayatı da sunuyor. İstanbul aşçılık okulu konusunda son derece zengin bir şehir ve eğer siz de aşçılık mesleğini icra etmeyi düşünüyorsanız birbirinden saygın kurumlar sizlere aşçılık eğitimi verebilmek için cazip fırsatlarla ayağınıza kadar geliyor.

İstanbul için Aşçılık Okulu Seçimi

İstanbul aşçılık okulu için seçilebilecek pek çok kurum bulunsa da bunların gerçekten çok azı saygın ve işinin hakkını veren kurumlardır. O nedenle sizler de aşçılık okulu seçerken bazı detaylara dikkat etmelisiniz. Örneğin kurumun işletmecisi ve yöneticisi kimdir? Kurumda ne gibi eğitimler veriliyor? Kurumda eğitim gören adaylar daha sonraki aşçılık kariyerlerinin hangi noktasında? Bu eğitim size neler katacak ve beklentilerinizi karşılayacak mı? gibi pek çok soruya sahipsiniz. Öncelikle aşçılık eğitimin aylar süren bir süreç olduğunu belirtmek gereklidir. Elbette profesyonellik dışında hobi olarak amatör aşçılık düşünüyorsanız genelde 2 ay süren eğitimler de mevcut. Ancak mesleki eğitim almak için en uygun olanı 8 ay süren, içinde stajın da dahil olduğu nitelikli bir eğitim almanızdır.

İstanbul’daki En Kaliteli Aşçılık Okulu

İstanbul aşçılık okulu denince akla ilk gelen Chef’s Table sizlere harika bir eğitim fırsatı sunuyor. Birbirinden nitelikli ve mesleğinde iyi noktalara gelebilmiş profesyonel eğitmenler tarafından verilecek eğitim sayesinde siz de profesyonel bir aşçı olabilirsiniz. Chef’s Table Mutfak Akademisi 2015 yılında ulaştığı yüksek kaliteden dolayı WACS tarafından Profesyonel Mutfak Eğitimlerinde yüksek kalitede eğitim veren eğitim kuruluşu olarak onaylanmıştır. İstanbul aşçılık okulu Chef’s Table Mutfak Akademisi Dünya Şefler Birliği’nin (WACS) Global Mutfak Sertifika Programı Professional Cook-Commis Chef’i Türkiye’de uygulayan tek Mutfak Akademisidir. İstanbul’daki önde gelen profesyonel aşçılık okullarının başında gelir ve kurucusu Şef Serkan Bozkurt’tur.

amatör aşçılık Aşçılık mesleği aşçılık okulu Chef’s Table Chef’s Table Mutfak Akademisi Dünya Şefler Birliği Global Mutfak Sertifika Programı İstanbul aşçılık okulu Mutfak Akademisi Professional Cook-Commis Chef Profesyonel Aşçılık Profesyonel Mutfak Eğit