İsmail Altunsaray, Hollanda Karamanlılar Federasyonu'nun 30. Yıl Kutlamalarında Sahne Alacak
Hollanda Karamanlılar Federasyonu, 30. yıl dönümünü halk müziği sanatçısı İsmail Altunsaray'ın sahne alacağı özel bir etkinlikle kutluyor. 1 Mayıs 2026'da Schiedam'da düzenlenecek etkinlikte Altunsaray, türkü şovları ve performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir gün yaşatacak.
Halk müziğinin sevilen ismi ve bağlama ustası İsmail Altunsaray, Hollanda Karamanlılar Federasyonu'nun (HOKAF) kuruluşunun 30. yıl dönümü kutlamaları kapsamında sahne alacak. Etkinlik, 1 Mayıs 2026 tarihinde Schiedam'daki Theater Aan de Schie'de gerçekleştirilecek.
Altunsaray, enerjik sahne performansları ve eğlenceli türkü şovlarıyla dinleyicilere unutulmaz bir gün yaşatmayı hedefliyor. Etkinlikte ayrıca 30 Yıl Belgeseli, Türk Dil Bayramı ve Yunus Emre'yi Anma programı da sergilenecek.
Etkinlik Detayları ve Bilet Bilgileri
1 Mayıs 2026 tarihinde Schiedam'da bulunan Theater Aan de Schie'de düzenlenecek olan kutlamalar, hem müzikseverlere hem de Karaman kültürüyle bağını sürdürmek isteyenlere hitap edecek. Katılımcılar, türkülere doyacakları ve keyifli vakit geçirecekleri bir atmosfer bulacaklar. Biletler, 'https://theateraandeschie.nl/voorstellingen' adresinden temin edilebilecek.
Editör: Haber Merkezi
Kaynak: Sosyal Medya