İlkokulların dersleri başlıyor

TAKİP ET

1

1. sınıf öğrencileri 12 Eylülde yüz yüze eğitime başladı. Bu eğitimin yalnızca 1 gün olması neslin geleceğini düşünen herkesi üzerken, 2.3.4. sınıfların yüz yüze eğitime hiç başlayamaması daha çok üzdü.

Nişantaşı CEO’su Şenol Erkan:

“Deneyimli öğretmen kadrosuyla, tecrübeli eğitim prensibiyle 8-12 kişilik sınıflarda (tmm kuralları ile) çalışan, Nişantaşı Eğitim Kurumları; velilerimizin, öğrencilerimizin aşırı memnuniyeti ve yoğun talebi hasebiyle 1.2.3. ve 4. sınıflarımız için de yüz yüze eğitime başlamıştır.

Geçtiğimiz dönemin meyvesini almak üzereyken eğitimlerine ara vermek zorunda kalan 1. sınıflarımız bu sene 2. sınıf olarak devam etmektedir; velilerimizden gelen talep doğrultusunda 1’den 2’ye geçen öğrencilerimize uygulanan özel programlar ile eksiklerini tamamlayarak 2. Sınıfa hazırlıyoruz.

Evlatlarının derslerinden geri kalmamasını isteyen veliler; Nişantaşı Eğitim Kurumlarında, profesyonel eğitim danışmanlığı ile çocuklarını eğitime başlatmış bulunmakta, sizler de miniklerimizin geri de kalmasını istemiyorsanız, Nişantaşı Eğitim Kuramlarımıza uğrayınız! diyen Erkan, unutmayınız ki eğitim İLK’lerle başlar.” diyerek tüm velileri kurumlarına davet etti.

Karaman Nişantaşı Eğitim Kuramları Şenol Erkan yüz yüze eğitim