İlk günden zirveye çıktılar

TAKİP ET

Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme ޞampiyonası ilk gün yarışlarında Karaman sporcuları 4 altın kazandı

Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme ޞampiyonası ilk gün yarışlarında Karaman sporcuları 4 altın kazandı.

Okullararası Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme ޞampiyonasında Karaman'ı temsil eden yüzücülerimiz Mersin'deki ilk gün yarışları sonunda 4 altın ve 1 bronz madalya kazanarak Karaman'a büyük sevinç yaşattılar.

Neslihan Kılıçoğlu, yıldız kızlar sabah seansında çıktığı 100 metre serbest s4 grubunda müthiş bir performans göstererek Türkiye ޞampiyonu oldu.

Öğle seansı yarışlarında 50 metre serbest s4 grubunda yarışan Neslihan, tüm rakiplerini geride bırakıp ikinci altın madalyanın da sahibi oldu.

[caption id="attachment_13529" align="alignnone" ] Antrenör Aziz Hopyar, Emirhan Kılınç, Neslihan Kılıçoğlu[/caption]

Diğer bir sporcumuz Emirhan Kılınç da sabah seansında s10 grubundaki 100 metre serbest ve öğle seansındaki s10 grubu 50 metre serbest stil yarışlarında 2 altın madalyaya birden uzanma başarısı gösteren ikinci yüzücümüz oldu.

S9 grubu gençler kategorisinde yarışan sporcumuz Salim İmre de 100 metre serbest yarışında bronz madalya kazanarak Karaman'ı sevince boğdu.

altın madalya Bedensel Engelliler Türkiye Yüzme Şampiyonası bronz madalya Emirhan Kılınç Karaman Neslihan Kılıçoğlu Salim İmre Türkiye Şampiyonu yüzme yüzücü