İki Yakalar'ın ateşi Karaman'ı yaktı

TAKİP ET

Yüksekova İki Yakalar bölgesinde operasyon esnasında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Barış Düver'in şehadeti (26), Urgan Mahallesi'nde yaşaya nişanlısı Merve Koraş (20) ve ailesine Vali Yardımcısı Seze

Yüksekova İki Yakalar bölgesinde operasyon esnasında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Barış Düver'in şehadeti (26), Urgan Mahallesi’nde yaşaya nişanlısı Merve Koraş (20) ve ailesine Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş ile Askerlik Şubesi Başkanı Albay Yurdakul Kazım Türkmen tarafından iletildi.

Şehit haberinin ulaşmasıyla birlikte eve Türk bayrağı asılırken şehit Düver ile nişanlısının temmuz ayında yapmayı planladıkları düğünün hazırlığında oldukları da öğrenildi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Barış Düver’in cenaze töreni Gaziantep'te yapılacak.

Aynı operasyonda uçuruma düşen bir diğer şehit de Binbaşı Kürşad Selim Şenol. Ermenek doğumlu olduğu öğrenilen Kürşad Selim Şenol’un şehadet haberi de Isparta’nın Eğirdir İlçesi’nde yaşayan ailesine verildi.

Eğirdir Komando ve Eğitim Merkez Komutanlığı’ndan görevli olarak bölgeye giden evli ve 2 çocuk babası Şenol’un Eğirdir kent merkezinde bulunan askeri lojmanlardaki evine Türk bayrağı asıldı.

Şehit Şenol’un cenazesinin yarın ikindi vakti Uşak’a bağlı Susuzören Köyü’nde toprağa verileceği öğrenildi.

Eğirdir ermenek ısparta Kürşad Selim Şenol Merve Koraş Piyade Uzman Çavuş Barış Düver Şehit Sezer Işıktaş Susuzören Köyü Urgan Mahallesi uşak Yüksekova İki Yakalar Yurdakul Kazım Türkmen