İçki masasından sonra tufan koptu

TAKİP ET

Karaman'ın Rauf Denktaş Mahallesi 216

Karaman'ın Rauf Denktaş Mahallesi 216. sokakta yaşanan olayda bir kişi ağır yaralandı.

H.A. (1991) arkadaşı A.T. (1987) ile birlikte Dağ Gazinosu'na eğlenmeye gitti. Gazinoda M.D. (1990) ve tanımadığı bir başka şahıs da masalarına katıldı.

Grup bir müddet alkol alıp eğlendikten sonra saat 03:00 sıralarında H.A.'nın kullandığı araca A.T. ve M.D.'yi de alarak gazinodan ayrıldılar.

H.A.'nın ifadesine göre araçla Valilik istikametine döndükleri sırada M.D. ve A.T. "Hayırdır Lan" diyerek H.A.'yı dövmeye başladılar.

ޞahısların yanından aracı ile kaçarken arkasından ateş edildiğini belirten H.A. doğruca evine gitti. Evindeyken kendisini telefonla arayan A.T.'nin "Seni öldürmeye geldim" demesiyle evinin önünden silah sesleri duydu.

Biraz sonra komşusu olan M.K. (1970)'nın kendisi zannedilerek A.T. tarafından yaralandığını öğrenen H.A. polise şikayetçi oldu.

M.K.'nın hastanede alınan ifadesinde evinin bulunduğu sokağa girdiği sırada, sonradan adının A.T. olduğunu öğrendiği şahısın elinde tüfekle karşısına çıkarak "öldüreceğim, mahvedeceğim" diyerek kendisine 3 el ateş edip yaraladıktan sonra kaçtığını ve şikayetçi olduğunu söylediği öğrenildi.

Polisin olay yeri incelemesinde 1 adet av tüfeği fişeği, 2 adet tapa ve kırmızı leke numuneleri elde edildi.

M.K.'nın hayati tehlikesinin olduğu olayda A.T. yakalanarak gözaltına alındı.

alkol av tüfeği Dağ Gazinosu Karaman Rauf Denktaş Mahallesi