Hesabını nasıl vereceksiniz?

TAKİP ET

Türkiye'ye gelmiş olup da, burada hareketlerine dikkat etmeyen, utanma sıkılma arlanma duygusunu kaybetmiş ve ısrarla rahatsız edici davranışlarda bulunan SURİYEli bir kitleyi görmezden mi geliyorum

Türkiye'ye gelmiş olup da, burada hareketlerine dikkat etmeyen, utanma sıkılma arlanma duygusunu kaybetmiş ve ısrarla rahatsız edici davranışlarda bulunan SURİYEli bir kitleyi görmezden mi geliyorum. HAYIR..

Bunların bir kısmı ÖZEL OLARAK gönderilmiş, bir kısmı ASİMİLE edimiş grup, bir kısmıda zaten ÇİNGENE.. Yani dünya yansa umurunda değil. Burası anlaşıldı ise devam edeyim.

Üç beş gerçek MAZLUM Suriyeli kişi veya AİLE'yi kendine ve ailene kardeş aile yapmamış isen, elini uzatmamış isen, sofrana almamış isen SEN SUS.. Yukarıdakileri söyledim çünkü , müminler kardeştir ve müminin üzerine düşen mazlum olanları arayıp bulmak ve yardımcı olmaktır. Ne kadar mı var. ÇOK var ÇOOOK.. Yeter ki ulaşmak iste.

Üç beş şerefsize kızıp bir MİLLETİ komple karalamak ve ÜMMET bilincini baltalamak kimsenin haddine olmamalı...
Ahiret günü Rabbimin huzuruna çıkınca zulümden kaçan muhtaç müslümanlara yardım edenlere yaptığınız iftira ve hakaretlerin hesabını nasıl vereceksiniz ...!