Hemşehrimiz Konya Barosu aday listesinde

TAKİP ET

10-11 Ekim'de seçime gidecek olan Konya Barosu'nda, Karaman'ın Yeşildere Köyü'nden hemşerimiz Av

10-11 Ekim'de seçime gidecek olan Konya Barosu'nda, Karaman'ın Yeşildere Köyü'nden hemşerimiz Av. Hasan Özen'in yer aldığı İlke Grubu, seçimin en iddialı grubu olarak gösteriliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin eski il başkanlarından Avukat Murat Çiçek'in başkan adayı olduğu İlke Grubu, AK Partili ve Ülkücü avukatlardan oluşuyor. Karamanlı hemşerimiz Avukat Hasan Özen, listesinde yer aldığı İlke Grubu’nun kurucularından.

2006-2010 yılları arasında iki dönem Baro Başkanı seçilen Hemşerimiz Özen'in İlke gurubu yönetiminde listeye girmesi ile, gurubun baro seçimlerini rahatlıkla kazanacağı yorumları yapılıyor. Zor şartlarda dahi tavizsiz baro başkanlığı yapmasıyla bilinen Özen, listede TBB delege adayı olarak yer alıyor. Dik duruşu ve kişiliği ile gönüllere taht kuran Av. Hasan Özen, memleketi Karaman’da da oldukça seviliyor.

Halen Türkiye Barolar Birliği delegesi olan Özen’e seçime daha zaman olmasına karşın, şimdiden tebrik mesajları yağdığı öğrenildi.

ak parti̇ baro başkanı hasan özen i̇lke grubu karaman konya barosu milliyetçi hareket partisi murat çiçek tbb delege adayı türkiye barolar birliği ülkücü yeşildere köyü