Hem hırsız hem arsız

TAKİP ET

Bir iş yerinden 14

Bir iş yerinden 14.500 TL para ile bir marketten çanta çaldıkları iddiasıyla aranan iki zanlı yakalandı.

Konya'da iki ayrı hırsızlık olayından dolayı aranan iki zanlı yakalandı.

Zanlıların sağlık kontrolüne götürüldüğü esnada pişkin ve saldırgan tavırları dikkat çekti. Haber alınmasını engellemek için gazetecilere saldıran ve hakaretler eden iki saldırgan, yapılan sağlık kontrollerinin ardından tutuklandı.

Hırsızlık zanlıları ilk önce merkez Meram ilçesinde bir giyim mağazasına müşteri gibi girdiler. Mağazanın kasasından 14.500 TL tutarında parayı çalan hırsızlar, bu kez bir gün sonra Selçuklu'da kendilerini gösterdiler.

Selçuklu'da bulunan bir alışveriş merkezinde, bir kadının çantasını çalan hırsızlar, alışveriş merkezinin ve alışveriş merkezinde bulunan mağazanın güvenlik kameralarına yakalandılar. Güvenlik kameralarındaki görüntülere dayanarak harekete geçen polis, hırsızların Murat K. ve Mehmet Ali G. olduğunu belirledi.

İki hırsız da çok geçmeden kıskıvrak yakalandıktan sonra sağlık kontrolü için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi.

Acil servis kapısından içeriye alınan şüphelilerden Murat K, gazetecilere, "Hoş geldiniz. Biz de sizi bekliyorduk. Nerede kaldınız?" demesi dikkati çekti.

Hastane çıkışında ise diğer şüpheli Mehmet Ali G, kendisinin görüntülenmesine tepki göstererek görüntü alan gazetecilere saldırmaya çalışsa da polis buna izin vermedi.

İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen iki zanlı, tutuklanarak cezaevine kondu.



AA

alışveriş merkezi cezaevi gazeteci hırsızlar hırsızlık konya Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mehmet Ali G meram Murat K polis selçuklu