Haraç gibi tazminat istemişler

TAKİP ET

Bahçelievler Mahallesi Organize Sanayi Caddesinde kullandığı şirket aracı ile trafik kazası yapan H

Bahçelievler Mahallesi Organize Sanayi Caddesinde kullandığı şirket aracı ile trafik kazası yapan H.A. (1993) ve araçta bulunan S.U. (1974) durumu polise bildirmemeyi tercih edince başları belaya girdi.

H.A ve S.U. köpeğe çarparak durup araçtan indiklerinde, önce gelen iki şahıs tarafından darp edildiler.

Daha sonra yol kenarındaki bir evden çıkan şahıs elindeki tüfekle havaya ateş ederek yanlarına geldi. H.A. ve S.U.'yu darp eden şahıslara arabayı çiftliğe çekip ruhsatını almalarını söyledi. Aracın düşen plakasını alıp diğerini de söktü.

Aracın içinde bulunan ruhsatın, ehliyetlerin ve anahtarın da alındığı sırada diğer şahısın "aracın anahtarını verin, yarın köpeğin parasını getirsinler" demesi üzerine anahtar ve plakalardan bir tanesini alan H.A ve S.U. olay yerinden ayrıldılar.

Daha sonra kendilerinden köpek bedeli olarak 3.400 lira istenince, kaza sonrası müracaat etmedikleri polise başvurarak şikayetçi olmak zorunda kaldılar.

ޞüpheliler S.D. (1990), S.D. (1995) ve M.D. (1986) ifadelerinde, köpeğin kendilerinin olduğunu, olay esnasında H.A.'nın alkollü olduğunu, "olay yerine polis çağırmayın, iş açısından sorun olur. Köpeğin parasını ödeyeceğim" diyerek aracın ruhsatını da kendisinin verdiğini, aracın plakasını da olay yerinde bulduklarını, olay esnasında kimsede tüfek olmadığını ve H.A. isimli şahısa S.D.'un sadece bir kez vurduğunu, darp edilmediklerini söylediler.

Aracın plaka ve ruhsatı H.A.'ya teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bahçelievler Mahallesi darp köpek organize sanayi trafik kazası