Gün arkadaşları birbirine girdiler

TAKİP ET

Karaman'da gün toplantısı düzenleyen kadınlar ödenmeyen 50 lira nedeniyle kavga ettiler

Karaman'da gün toplantısı düzenleyen kadınlar ödenmeyen 50 lira nedeniyle kavga ettiler.

Mahmudiye Mahallesinde gün düzenleyen 7 kadın gün parası yüzünden karakolluk oldular.

Gün toplantısı düzenlediklerini belirten Z.B. adlı kadının iddiasına göre, gün parasını istediği ޞ.Y. ve D.Ö. kendisine "50 liranın peşine mi düştün" diyerek hakaret içeren mesajlar gönderdiler. Ayrıca A.B. adlı kadın da kendisine hakaret etti.

Polis kadınların şikayeti üzerine konuyla ilgili soruşturma başlatarak gün arkadaşlarının ifadelerini aldı.

Buna göre G.E. adlı kadın da komşusu ޞ.Y.'ın apartman boşluğunda apartman sakinlerine karşı hakaretlerde bulunduğunu söylerken, Z.D. adlı gün katılımcısının iddiasına göre gün parasını istediği ޞ.Y. ve D.Ö. kendisine telefonda hakarette bulundu.

Bu olaylardan sonra üst komşusu A.B.'in evinde toplanarak gece geç vakitlere kadar gürültü çıkararak rahatsızlık verdiler.

D.Ö. adlı gün katılımcısı kadın suçlamaları kabul etmedi.

N.Ö. adlı gün katılımcısı kadın, komşusu Z.D.'ın kızını gün parası yüzünden sürekli aramasından dolayı "Tamam geliyorum. Paranızı vereceğim" diyerek paralarını ödediğini beyan etti.

ޞ.Y. ise ifadesinde eşinin hastanede olmasından dolayı gün parasını veremediğini, bu nedenle de komşularının kendisine cephe alarak sürekli tahrik etmeleri nedeniyle hatırlamadığı mesajlar attığını beyan etti.

Polis ifadesini almak istediği üst komşu A.B.'ye ise henüz ulaşamadı.

Konuyla ilgili tahkikat devam ediyor.

gün parası gün toplantısı Karaman kavga mahmudiye mahallesi polis