Göl kenarında konser keyfi

TAKİP ET

Kavurucu yaz sıcaklarının bunalttığı yaz günlerinde, hafta sonunu bolca serinlik ve bolca eğlence ve bolca müzikle geçirmek isterseniz; fırsat çok yakına geldi

Kavurucu yaz sıcaklarının bunalttığı yaz günlerinde, hafta sonunu bolca serinlik ve bolca eğlence ve bolca müzikle geçirmek isterseniz; fırsat çok yakına geldi.

Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen Uluslararası Beyşehir Göl Festivali'nde, yarın (4 Ağustos 2018 Cumartesi) Mümin Sarıkaya, Pazar günü de Ahmet Şafak göl kenarındaki konser alanında dinleyenleri ile buluşacak.

Çocuklar için ücretsiz hizmet veren 8 parçadan oluşan şişme oyun grubuyla çocukların da gönüllerince eğlenebileceği festivalin bitmesine son 3 gün kaldı.

Uğur Işılak, Alişan Kapaklıkaya, İmera ve Hüseyin Kağıt gibi ünlü isimlerin de sahne aldığı Beyşehir 11. Uluslararası Göl Festivali, Konya Ovası'nın denizi olarak adlandırılan Beyşehir Gölü yanında gerçekleştiriliyor.

Festvalin hafta sonundaki son iki gününde, Halk Bisiklet Turu, Işığın Şehri Beyşehir Fotoğraf Yarışması Sergisi ile Ödül Töreni ve Türk Yıldızları'nın gösterileri de yer alacak.

Karaman'dan bu festivale gitmeyi düşünen ve yol güzergahını merak edenler için söyleyelim; Karaman'dan Beyşehir'e ulaşmanız otomobil ile yaklaşık 2 buçuk saat sürüyor. Arzu ederseniz, Konya üzerinden Beyşehir'e ulaşabileceğiniz gibi, alternatif güzergah olarak Güneysınır - Bozkır - Seydişehir hattını takip ederek de Beyşehir'e gidebilirsiniz.

Karaman'da, Beyşehir'de veya dünyanın her neresinde olursanız olun mutlu ve huzurlu bir hafta sonu geçirmenizi diliyoruz.

Ahmet Şafak Alişan Kapaklıkaya beyşehir Beyşehir 11. Uluslararası Göl Festivali Beyşehir Belediyesi beyşehir gölü bozkır Göl Festivali Güneysınır Hüseyin Kağıt İmera Karaman konser konya Konya Ovası Mümin Sarıkaya Seydişehir Türk Yıldızları Uğur Işılak