Göğüs Estetiği Nedir? Neler yapılır?

TAKİP ET

Hem görünüş hem de fonksiyonel açıdan kadın vücudunun önemli bir organıdır

Hem görünüş hem de fonksiyonel açıdan kadın vücudunun önemli bir organıdır. İlerleyen yıllara bağlı olarak çeşitli nedenler ötürü göğüslerde değişimler meydana gelmektedir. Göğüsler normale göre büyük, ya da normalden küçük veya sarkmalardan dolayı deformasyona uğramış olabilir. Göğüslerinizin görünümünden memnun değilseniz meme estetik ameliyatlarıyla elde edilen güzel sonuçları bilmiyorsunuz demektir. Meme estetiği; meme onarımı ve memenin yeniden şekillendirilmesidir. Göğüslerde yapılan ameliyatlarda; meme dokusunun ya da kişinin ruhsal veya fiziksel kaynaklı sorunlarının giderilmesi için, hastanın mutlu bir şekilde yaşamına devam edebilmesi amaçlanmaktadır. Bu operasyonlardan en çok tercih edileni; meme büyütme estetiğidir. Göğüslerinin yapısına bağlı olarak küçük olmasından ya da asimetrik oluşu nedenlerinden dolayı bu operasyona karar verilebilir. Operasyonda hangi tekniğin kullanılacağına hastanın istekleri ile cerrahın kararı yön vermektedir. Meme büyütme ameliyatı; göğüs boyut ve şekil olarak büyütmek için yapılan cerrahi bir girişimdir. Göğse yerleştirilen silikon protezlerle meme ölçüsü arttırılmaktadır.

Büyük göğüslerin neden olduğu sırt ve boyun ağrılarına bağlı olarak gelişen değişikliklerden ve normalden büyük olan memelerden ötürü aktivite kısıtlamalarından ya da kadında oluşturacağı psikolojik sorunlardan kurtulmak için meme küçültme estetiği yapılmaktadır. Bu operasyonda meme büyütmenin tam tersidir. Memedeki fazla olan cilt, yağ ve meme dokuları çıkarılmak suretiyle dikleştirilme sağlanır. Kişinin vücut ölçülerine göre büyük olan meme dokusu yeniden şekillendirilmektedir.

Bütün bu operasyonların yanında birde kilo değişimleri, emzirme ya da yerçekimine bağlı olarak memelerde oluşan sarkmaları düzeltmek için uygulana meme dikleştirme ameliyatları bulunmaktadır. Diriliğini kaybeden hem büyük hem de küçük göğüslü kadınlara uygulanabilmektedir. Bu ameliyatlarda kişi istemedikçe göğüslerin büyüklüğü değiştirilmeden sadece sarkıklık oranı düzeltilir. Bütün göğüs estetik ameliyatları genel anestezi altında ve tam teşekküllü bir hastanede yapılması daha güvenilirdir. Hangi yöntem uygulanırsa uygulansın operasyonlar 2 ila 4 saat arasında sürer ve az da olsa iz kalmaktadır. Meme estetiği ile ilgili daha detaylı bilgi almak için www.cahitvural.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Gelişen güzellik sektörü her yönden kadınlara seçebileceği olanaklar sunmaktadır. Göğüs estetiği kapsamında yapılan estetik ameliyatları; kişilere daha güzel bir görüntü elde etmesini, vücut yapısındaki uyumu ve dokulardaki şekil bozukluklarını düzeltme olanakları sağlamaktadır.

cahit vural cahitvural.com estetik ameliyat Göğüs estetiği göğüs estetik ameliyatları meme büyütme Meme büyütme ameliyatı meme dikleştirme meme dokusu Meme estetiği meme estetik ameliyatları meme küçültme meme onarımı memenin yeniden şekillendirilmesi sil