Gmail ve YouTube çöktü!

TAKİP ET

Öğleden sonra başlayan erişim sorunları neticesinde Gamil ve YouTube uygulamalarına ulaşılamıyor.

Bugün Google'ın servislerinde yaşanan erişim sorununun ardından önce Youtube, ardından Gmail ve Google Meets'te erişim problemi yaşanıyor. Gmail kullancııları, hem masaüstü bilgisayarları hem de akıllı telefon ve tabletlerinde Gmail uygulamasına erişim sağlayamıyor. Peki Gmail ne zaman düzelecek? Gmail erişim sorunun sebebi nedir?

GMAİL ÇÖKTÜ!

Son dakika bilgisine göre Youtube'tan sonra Gmail de çöktü. Gmail için de erişim sorunu yaşanıyor. Google Gmail'e girmek isteyenler erişim sorunu ile karşılaşıyor.

"Maalesef, bir sorun olduğu görülüyor. Aradığınız hizmet geçici olarak kullanılamıyor. Erişiminizi en kısa zamanda normale döndürmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Lütfen birkaç saat sonra tekrar deneyin. Anlayışınız için teşekkür ederiz."


YOUTUBE NEDEN ÇÖKTÜ? YOUTUBE VE GMAİL ERİŞİM SORUNU YAŞANIYOR

Youtube'da bugün öğleden sonra erişim sorunu yaşanıyor. Youtube'a masaüstü bilgisayarlarının tarayıcılarından erişim sağlamak isteyenler "Something went wrong" uyarısıyla karşılaşırken mobil tabanlı uygulamalarda da benzer sorun yaşanıyor. Tablet ve telefonların mobil Youtube uygulamalarında da erişim sorunu söz konusu.



Google tarafından henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Erişim probleminin ne kadar süre devam edeceği konusunda henüz net bir bilgi yok.