Gizli ilişkiler yumağı hastanede çözülüyor!

TAKİP ET

Özellikle bilinçsizce kullanılan sosyal medya, bastırılmış cinsel dürtülerin insanların oldukça şaşırtıcı haberlere maruz kalmasını sağlıyor

Özellikle bilinçsizce kullanılan sosyal medya, bastırılmış cinsel dürtülerin insanların oldukça şaşırtıcı haberlere maruz kalmasını sağlıyor.

Haber Merkezimize ulaşan bu tür bir olayın oluş biçimi ve kahramanları ise bizleri oldukça hayrete düşürdü.

Evli ve 1 çocuk annesi H.D. (33), bir süre önce eşinden gizli bir şekilde kullanmaya başladığı facebook hesabındaki bir oyun masasında evli ve iki çocuk babası F.K. (29) ile arkadaşlık kurdu. Kurdukları bu arkadaşlıkla ikili evlilik dışı ilişki yaşamaya başladılar.

İlerleyen zamanlarda F.K., H.D.'yi aşırı derecede kıskanmaya ve hareketlerini kontrol etmeye başladı. H.D., F.K.'nın istediklerini yerine getirirken, zaman içerisinde F.K.’dan habersiz bir düğünde tanıştığı bekar G.M. (25) ile yakınlık kurdu.

H.D., Konya’da ikamet etmekte olan G.M. ile buluşmaya ve onunla da ilişki yaşamaya başladı.

H.D.'yi gizlice takip ettiği ortaya çıkan F.K., H.D. ile G.M.'nin buluştukları otele Konya'daki bir arkadaşı ile baskın yapıp, H.D.'yi ve G.M.'yi darp etti.

Hayati tehlikesi olduğu şüphesiyle hastaneye kaldırılan G.M.'nin yoğun bakımda tedavisi sürerken, F.K. ve ona yardım eden arkadaşının ortadan kayboldukları ortaya çıktı. F.K.'nın belirlenebilen adresinde şehrin dış mahallesinde içinde yapı bile olmayan boş bir arsa olduğu görüldü.

H.D. şimdi mahkemede hesap sormak için F.K. ve arkadaşının yakalanmasını bekliyor.

Facebook facebook oyun Karaman konya Sosyal Medya yasak ilişki