Gizemli kundakçı yakalandı

TAKİP ET

Karaman'da 2 yıldır sürekli kundaklanan eve, bu saldırıları yaptığı öne sürülen şüpheli, yakalandı

Karaman'da 2 yıldır sürekli kundaklanan eve, bu saldırıları yaptığı öne sürülen şüpheli, yakalandı.

Karaman'ın Hisar Mahallesinde 451. Sokakta bir evin 2 yıldır belirsiz aralıklarla yakılmaya çalışıldığına dair haberimizin 12 ޞubat'ta yayımlanmasının ardından, başlatılan çalışmalar netice verdi, eve karşı kundaklama saldırısı yaptığı iddia edilen 1 kişi yakalandı.

Evde yaşayan ailenin, sürekli yangın çıkarılmaya çalışılmasına dayanamayarak, kundakçının yakalanması isteklerini gündeme taşıyan haberimizde, güvenlik kamerası ile çeşitli zamanlarda yakılmak istenen ev ve evin önündeki araca ait görüntüler de yayımlanmıştı.

Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş ޞube Müdürlüğünün konuyla ilgili başlattığı çalışmalarla birlikte 1 şüphelinin yakalandığı ve alınan ifadesinde, kundaklamaları kendisinin yaptığını itiraf ettiği öğrenildi.

ޞüphelinin polise verdiği ifadesinde, ev ve evin önünde park edilen aracın çeşitli zamanlarda yakılmaya çalışıldığı olayları gerçekleştirenin kendisi olduğunu kabul ettiği, bunu evin üst katında oturanlara olan kini nedeniyle gerçekleştirdiğini söylediği, bilgi edinildi.

ޞüphelinin, evin üst katında yaşayan bir kızın, kendisi ile ilgili sosyal medyada yaptığı dalga geçen, kendisini küçük düşürdüğünü iddia ettiği paylaşımlarına kızarak, intikam almak için yaşadıkları evi yakmaya çalıştığını söylediği öğrenildi.

Haber merkezimizin yaptığı çalışmada, işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edilen şüphelinin, çıkarıldığı mahkeme tarafından, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bilgisine ulaşıldı.

Geçtiğimiz ay evin alt katında yaşayan ve çıkarılan yangın ve kundaklama saldırılarını gündeme taşıyan diğer ailenin ise evi boşaltarak başka bir eve taşındıkları öğrenildi.



Asayiş Şube Müdürlüğü hisar mahallesi İntikam itiraf Karaman Karaman Emniyet Müdürlüğü kundakçı kundaklama saldırısı