Gazeteciler Cemiyeti'nde Bayrak Değişimi

TAKİP ET

Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti'nde bayrak değişimi yapıldı. Bugün yapılan kongre ile yeni başkan Adem Kocatürk oldu.

Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti'nde bugün bayrak değişimi yaşandı. Cemiyetin Olağan Kongresi, Karaman Yunus Emre Cemiyeti binasında gerçekleşti. Yaklaşık 3 yıldır görevini sürdüren Kemal Önder Demirkollu, görevini Adem Kocatürk'e devretti.

Toplantıya eski gazetecilerden Hasan Özünal, Mustafa Koçak, Ahmet Küçükcicibıyık ile cemiyet üyesi basın mensupları katıldı. İstiklal Marşı ile başlayan toplantı oylama ile devam etti. Yoklama ve divan kurulu seçimi gerçekleştirilirken, Divan başkanlığını Ahmet Küçükcicibıyık, divan üyeliklerini ise Hasan Özünal ve Mustafa Koçak yaptı.

Tek liste olarak gidilen kongre sonucunda Adem Kocatürk oy birliği ile Karaman Yunus Emre Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni başkanı seçildi.

Tek liste ile yapılan kongrede, yeni yönetim oybirliği ile seçildi. Yeni başkan Adem Kocatürk'ün yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Hasan Özünal, Mustafa Koçak, Ahmet Küçükcicibıyık ve K. Önder Demirkollu'ya emeklerinden dolayı teşekkür plaketi taktim ederken, kongre, toplu fotoğrafın çekilmesi ile sona erdi.