Gaspçılar kıskıvrak yakalandı

TAKİP ET

Konya'nın Selçuklu ilçesinde ellerinde pompalı tüfek ve bıçaklarla M

Konya'nın Selçuklu ilçesinde ellerinde pompalı tüfek ve bıçaklarla M.G.'ye ait bir markete giren gaspçılar, boğazına bıçak dayadıkları market sahibini önce etkisiz hale getirdiler.

Gaspçılar daha sonra markette bulunan 90 karton (900 paket) sigarayı ve kasada bulunan 200 lirayı alarak, otomobille olay yerinden uzaklaştılar.

Market sahibinin ihbarıyla harekete geçen Konya Gasp Büro Amirliği ekipleri, saldırganların kaçış güzergahında bulunan MOBESE kameralarından yaptıkları inceleme sonucunda gaspçıların kullandığı aracın plakasını tespit etti. Bu sırada aranan araç eski İstanbul Caddesinde görüldü.

Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri uzun bir kovalamacanın ardından B.T, M.A.D, M.A, ve K.N. adlı gaspçıları yakalamayı başardı.

B.T.'ye ait evin bodrum katında yapılan arama sonucunda 1 adet pompalı tüfek, 3 bıçak, bir telsiz, çalınan sigaralar ve bir miktar da para bulunurken, polisin olayla ilgili soruşturmaya devam ettiği öğrenildi.



AA

200 lira 90 karton bıçak gaspçılar konya Konya Gasp Büro Amirliği MOBESE polis polis ekipleri pompalı tüfek saldırganlar selçuklu SİGARA