Fenerbahçe'de Jailson'un ayrılması bekleniyor

TAKİP ET

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen ama beklentileri karşılayamayan Jailson'un takımdan ayrılması bekleniyor

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen ama beklentileri karşılayamayan Jailson’un takımdan ayrılması bekleniyor.


Garry Rodrigues, Max Kruse, Vedat Muriqi gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, yeni oyuncuları renklerine bağlamak için kadrosundaki bazı oyuncuları satmayı hedefliyor. Bunların başında da Jailson geliyor.


Orta sahada oyuncu bolluğunun yaşandığı Fenerbahçe, talep görebilecek orta saha oyuncularını satmaya karar verdi. Eljif Elmas’ın Napoli ile anlaşmasının ardından Jailson’un da uygun bir teklif gelmesi durumunda satılacağı belirtildi.


Geçtiğimiz sezon beklentileri karşılayamayan Jailson’a Avrupa ve Brezilya’dan birkaç teklif olduğu dile getirildi. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre önümüzdeki hafta içinde Jailson’un kulüpten ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe’nin bu oyuncudan bonservis kazanması durumunda birkaç oyuncuya daha imza attırabileceği belirtiliyor.


Frey Ülkesine Dönüyor


Geçtiğimiz sezonun hayal kırıklığı transferlerinden Frey’in de takımdan ayrılması bekleniyor. İsviçre’den birkaç kulübün talip olduğu Frey’in de aynı Jailson gibi önümüzdeki hafta itibariyle kulüpten ayrılacağı belirtildi.


Diğer yandan Frey’in takımdan ayrılması durumunda ileri uçta en güvenilir ve hatta tek isim Vedat Muriqi kalıyor. Nitelik ve nicelik olarak eksik olan bu bölgeye takviye yapmak isteyen Fenerbahçe’nin birkaç hafta içinde en az 1, şartlar uygun olursa 2 forvet transferi yapacağı öne sürüldü. Mariano Diaz ve Clinton N’jie isimler için nabız yoklayan Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon oynayacağı tüm maçlara İddaa oynayabilirsiniz.

Brezilya Clinton N’jie Eljif Elmas fenerbahçe Garry Rodrigues iddaa Jailson Mariano Diaz Max Kruse Napoli Vedat Muriqi