Fabrikada aşk oyunu cezaevinde bitti

TAKİP ET

Karaman'da bir fabrikada çalışan kadın, kur yaparak ağına düşürdüğü erkek işçiye, 100 bin liralık kazık attı

Karaman'da bir fabrikada çalışan kadın, kur yaparak ağına düşürdüğü erkek işçiye, 100 bin liralık kazık attı.

Haber Merkezimizin elde ettiği bilgilere göre, 2017 yılı Eylül ayında başlayan olayda, bir fabrika işçisi erkeğe kur yaparak kendine aşık eden Medine D. adlı kadın, kendisiyle flört etmeye başlayan adamla birlikte bir mekanda buluştukları sırada kendilerini, ağabeyi ve ağabeyinin iki arkadaşına yakalattı.

Medine D.'nin ağabeyi ile iki arkadaşı talihsiz fabrika çalışanını bir süre darp ederek çeşitli tehditlerde bulunmaya başladılar.

Son olarak kendisini mahkemeye vererek, konuyu tüm Karaman'ın duymasını sağlayacaklarıyla tehdit edilen fabrika işçisinden bir miktar para talebinde bulundular.

İstenilen miktarda parası olmadığını söyleyen adama silah zoruyla bir bankadan 100 bin lira kredi çektiren şahıslar, çektiği paranın tamamını elinden aldılar.

Fabrika işçisi bir süre sonra çektiği krediyi ödeme zorluğu çekmeye başlayınca, polise gidip durumu anlatarak şikayetçi oldu.

Bunun üzerine Asayiş ޞube Müdürlüğü, olayla ilgili çalışma başlatarak, fabrika işçisine tuzak kurulmak suretiyle 100 bin lira kredi çektirilerek elinden alındığını tespit etti.

Polis Medine D.'nin ağabeyi ile olaya karışan 2 yakınını yakaladı. Hakim karşısına çıkarılan 3 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi.

Bir süredir Karaman dışına çıkarak yakalanmaktan kurtulmayı başaran Medine D.'nin polisin yaptığı titiz çalışma neticesinde Antalya'da olduğu belirlendi.

Aylardır izi sürülerek, düzenlenen operasyonla Medine D.'yi çalıştığı işyerinde yakalayan polis, gözaltına alarak Karaman'a getirdi.

Medine D.'nin tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü darp Fabrika işçisi flört gözaltı Karaman Karaman M Tipi Kapalı Cezaevi kredi para talebi tehdit