Esnaf çalışkan emekçi vekil adayına ödülü verdi

TAKİP ET

Büyük Birlik Partisi Karaman 1. Sıra Milletvekili Adayı Mesut Soyfidan ve partisinin yönetim kurulu sabah saatlerinden itibaren esnaf ziyaretlerine devam etti.

Sabah saatlerinde esnafları ziyaret edip projelerini anlatmak üzere ekip arkadaşlarıyla beraber sahaya inen Mesut Soyfidan ve ekibi yağmur yağmasına rağmen ara vermedi.

Esnafların güleryüz ve samimiyetle karşıladığı Soyfidan, sorunlarını söyleyen esnaflara projelerini anlattı. Vatandaşların milletvekilleri seçildikten sonra Karaman’a bir daha uğramıyor, esnafın ve halkın sorunlarını dinlemiyor diyerek şikayetlerini dile getirmesi sonrası;

"Milletvekilliği ofisimiz Karaman’da olacak. Burada hem kadın danışmanımız hem erkek danışmanımız sizlerin sorunlarını bizzat dinleyecek. Ben mecliste bulunma zorunluluğumun olmadığı günlerde buradaki ofisten çalışmalarımı yürüteceğim. Hepiniz oraya geleceksiniz. Sıkıntınızı, yaşadığınız problemleri anlatacak ve birinci ağızdan sorunlarınıza çözüm arayacaksınız.

Yetkiyi verdiğiniz andan itibaren biz de bu sorunlarla mücadele edeceğiz. Ben esnafımın sesi olacağım, onlar için mecliste mücadele edeceğim. Siyaset ve bürokrasiden önce ben sizlerin vekili olarak oraya gidiyorum. Bundan en ufak bir şüpheniz olmasın." dedi.

Proje, samimiyet ve mevcut çalışmalarındaki özveri nedeniyle takdir toplayan çalışkan emekçi vekil adayı Mesut Soyfidan ile ekibine esnaf ödülü verdi.