Eski eşinin fotoğrafını beğenene kurşun yağdırdı

TAKİP ET

Karaman Alacasuluk Mahallesi, Özcan Genç Caddesi'nde yaşanan olay nedeniyle H

Karaman Alacasuluk Mahallesi, Özcan Genç Caddesi'nde yaşanan olay nedeniyle H.E. (1986) silahlı saldırıya uğradığını belirterek şikayetçi oldu.

ޞüpheli F.K.(1995)'nın eski eşi ile bir yıldır facebook ortamında arkadaş olduğuklarını söyleyen H.E., bir kaç gün önce şüpheliden eski eşinin fotoğraflarını bir daha beğenmemesi için facebook üzerinden mesaj aldığını ve bu sebeple aralarında küfürleştiklerini ve Bayrakçı Otel önünde buluşmak üzere sözleştiklerini belirtti.

Arkadaşıyla birlikte bir araç ile seyir halindeyken Perşembe Pazarı içinde Peugeot Partner marka bir aracın kendilerini takip etmeye başladığını ve bu araçtan kendi araçlarına ateş açıldığını, araçtan kaçmak için hızlanarak Özcan Genç Caddesi üzerinde otogar istikametine yöneldiklerini ancak buzlanma nedeniyle araçlarının kaydığını ifade eden H.E., araçtan indikleri sırada peşlerinden gelen araçtan F.K. ve C.Y. (1995)'ın indiğini, F.K.'nın ateş etmeye başlamasıyla ara sokaklara kaçarak canlarını kurtardıklarını iddia etti.

Polisin olay yeri incelemesinde 6 adet 7,65 mm çapında boş kovan, 1 adet kartuş ve iki adet tapa elde edildi. Yine H.E'nin kullandığı araçta yapılan incelemede de sol dikiz aynasının kırıldığı ve bagaj üzerinde de saçma izlerinin olduğu tespit edildi.

Olaydan sonra firar eden şüpheli F.K. ve C.Y.'nin yakalanma çalışmaları sürüyor.

alacasuluk mahallesi boş kovan Facebook fotoğraf beğenme Karaman özcan genç caddesi partner perşembe pazarı Peugeot silahlı saldırı