Ermenek Kaymakamı Çam, ZGS Atatürk İlkokulu'nda Karne Sevinci Yaşadı

TAKİP ET

Ermenek Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam, 2025-2026 Eğitim-Öğretim yılının ilk döneminin tamamlanması vesilesiyle ZGS Atatürk İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerin karne sevincini paylaştı. Törene belediye başkanı ve ilçe protokolü de katılım gösterdi.

Ermenek'te Eğitim Öğretim Dönemi Tamamlandı

Karaman'a bağlı Ermenek ilçesinde, 2025-2026 Eğitim-Öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. Bu kapsamda, ZGS Atatürk İlkokulu’nu ziyaret eden Ermenek Kaymakamı Uğur Muzaffer Çam, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Kaymakam Çam, program esnasında karne alan tüm öğrencileri, eğitim süreçlerinde büyük emekleri geçen öğretmenleri ve velileri tebrik etti.

Törene Önemli İsimler Katıldı

ZGS Atatürk İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine katılım yüksek oldu. Törene, Kaymakam Uğur Muzaffer Çam'ın yanı sıra Ermenek Belediye Başkanı Mustafa Bozcu, İlçe Emniyet Müdürü Erdem Aynur ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çağlayan da iştirak etti. Törene ayrıca daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli de eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi
Kaynak: Sosyal Medya